Previous
Next

Suri Anggun Solution

Everything You Need To Celebrate Your Motherhood

Get special Setsuri equipment for both mother and newborn. Suitable to use from pregnancy to confinement processes. Consists of herbal bath care, ointment for mother and baby, belly binder, breastfeeding equipment, and furnace stone.

Free Shipping

Free delivery with purchases of Rm100 and above

Delivery Time

Every purchase is processed and shipped in 2-3 days after payment.

100% Quality

We put great emphasis on the quality aspect in each of our products

Oil & Essential

Herbal Bath

Body Wrap

Breastfeeding

Herbal Compress

Value Package

Best Seller Product

What People Say

5/5
I’ve tried all sorts of brands and just tried the permaisuri confinement set. Feels good, the slimming lotion is also effective. It only takes a short time to get back to the original body shape.

Farah Zamri

5/5
Before this, I have bought a confinement set, but I didn’t have time to fully use it. But once I started using the Setsuri’s, I could finish the entire product. Comfortable and very easy to use.

Imani Ismail

5/5
Seronok berpantang dengan produk Setsuri ni, lepas pakai baby oil pada anak saya dari lahir sampai 3 bulan baby tak meragam.

Fazlyna Marlyssa

5/5
Alhamdulillah lepas guna set berpantang dari Setsuri ni alhamdulillah pengalaman berpantang saya lebih better dari sebelum ni. Sebelum ni first time berpantang sendiri sampai dapat bentan. Sakitnya hanya Tuhan yang tahu time tu.
Aisyah
5/5
Setsuri herbal shower gel smells nice and comfortable. After the shower, I feel comfortable and my body also feels more refreshing. I noticed that my sluggish body gradually feels better.

Syakila Harun

5/5

Saya orderkan untuk isteri  saya. Alhamdulillah sejak consume isteri saya kurang dah mcm sakit badan ke sakit urat ke kurang. Nak guna pun senang sebab dekat produk tu sendiri dah ada instruction.

Maliki Isyak

Need info before choosing our products?

Setsuri is a range of essential products mothers need after giving birth. It consists of confinement and breastfeeding necessities for mothers. Both are crucial elements in 40 days after giving birth.

Articles

korset

8 Kelebihan Memakai Korset (Dapatkan Korset Anda Di Sini!)

Kalau anda ingat korset ini hanya dipakai pada zaman dahulu, anda silap!  Pemakaiannya masih lagi relevan hingga masa kini. Terutamanya bagi mereka yang ingin tampil …

Read More →
tungku

 Kelebihan Tungku Selepas Bersalin (4 Pilihan Terbaik Di Sini!)

Tungku merupakan salah satu alat yang penting dalam berpantang. Amalan bertungku telah lama diamalkan oleh generasi sebelum ini kerana khasiat dan kelebihannya.  Walaupun zaman kian …

Read More →
set berpantang

7 Set Berpantang Terbaik Di Malaysia (#1-#3 Pilihan Popular)

Tengah mencari set berpantang terbaik untuk anda? Berpantang merupakan salah satu proses yang telah menjadi turun-temurun dan sebahagian adat melayu selepas bersalin. Oleh itu, set …

Read More →

Setsuri is a combination of traditional and modern elements. It offers a complete range for the mother as well as the spoiled starting when pregnant until the process of abstaining.

Contact Us

Copyright @ 2021 Setsuri
Design By Bomstart Media
CALICO ZIP CORSET
Bengkung Zip Belacu

Direka khas labuh sehingga sekurang-kurangnya ke bawah punggung atau peha. Kelebihan utama bengkung ini ialah mempunyai zip yang memudahkan ibu berpantang untuk ke tandas.

Scroll to Top
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp.

× How can I help you?