Anggun Postnatal Kit 4 in 1

RM169.00

Anggun Postnatal Kit 4 in 1:

  • Massage Oil
  • Postnatal Herbs Capsule
  • Pilis Herbal Paste
  • Baby Oil

Set berpantang mini yang mendapat kelulusan KKM dan lengkap untuk ibu berpantang.

Set Anggun Postnatal Kit ini ringkas, mudah dan praktikal terutamanya untuk ibu yang baru pertama kali berpantang supaya dapat berpantang dengan badan yang cergas dan emosi yang stabil.

Ada 4 produk istimewa di dalam Setsuri Anggun

1. Pilis ready to use. Sapu nipis je dah rasa berangin. Memang melegakan ‘berat’ kat kepala tu.

2. Postnatal herb untuk energy booster dan mudahkan pelawasan. Lulus KKM

3. Massage oil untuk urutan dan bagi badan ibu selesa, rasa warm. Tak de param tak pe. In case kena jaga anak kat hospital yang beraircond just sapu je massage oil ni satu badan. Say goodbye to perut sebu, badan sejuk.

4. Baby oil untuk urutan bayi dan elakkan kembung perut. Bau sedap,ala ala essential oil.

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anggun Postnatal Kit 4 in 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp.

× How can I help you?