Setsuri Anggun Postnatal Kit

Inilah realiti yang perlu ditanggung oleh ibu mengandung ketika ini.

Bukan ibu sahaja, support family ada tapi jauh. Perlu melalui waktu berpantang 90% sendiri.

 Ini kisah wanita yang ada masalah sakit badan dan kulit kusam ketika berpantang.

Ini semua Kak Anggun sendiri dah lalui. Kak Anggun memang nak menikmati masa berpantang yang sihat, ceria dan bertenaga. Kalau tengok cermin pun muka berseri-seri je. Susu lancar, badan cergas, nak bersama bayi pun hati tenang je.

Jadi sebab tu Kak Anggun sediakan Setsuri Anggun Postnatal Kit supaya ibu-ibu dapat melalui pengalaman berpantang dengan badan yang cergas dan emosi yang stabil. Jadi dapat jaga bayi dengan baik.

Apakah Set Anggun Postnatal Kit ini?

Set Anggun Postnatal Kit ini ringkas, mudah dan praktikal terutamanya untuk ibu yang baru pertama kali berpantang.

Selamat ke?

Tak perlu risau sebab ada approval dari KKM. Setsuri ada buat sampling 2 tahun lepas pada ibu-ibu yang berpantang. Diyakini memang SELAMAT.

 

Berita baik!

Kak Anggun nak bagi harga istimewa untuk anda!

Harga promosi hanya RM129 saja

Yang lagi best, ada banyak Free Gift lagi Kak Anggun nak bagi tau!

Days
Hours
Minutes
Seconds
“Kalau tak sempat jadi 5 terpantas macam mana?”

Jangan risau! Ada lagi free gift kak Anggun nak bagi.

Mesti excited kan?

Nilai hadiah terkumpul dah lebih daripada harga belian produk.

Untung sangat beli masa pelancaran ni!

Orang kata masa berpantang ni masa nak pulihkan semula badan.

Kalau tak jaga, mudarat sampai hujung nyawa.

Dah lalui 2 kelahiran, jadi Kak Anggun tahu sangat beza berpantang dan tak berpantang dengan amalan turun-temurun yang ringkas dan mudah ni.

Ramai ibu yang berpantang percaya dengan Setsuri dapat memudahkan mereka semasa berpantang. 

Ini adalah antara testimoni-testimoni yang Kak Anggun terima.

Days
Hours
Minutes
Seconds
CALICO ZIP CORSET
Bengkung Zip Belacu

Direka khas labuh sehingga sekurang-kurangnya ke bawah punggung atau peha. Kelebihan utama bengkung ini ialah mempunyai zip yang memudahkan ibu berpantang untuk ke tandas.

Scroll to Top
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp.

× How can I help you?