Tentang Kami

From Mother to Mother, We Care About You.

Setsuri merupakan rangkaian produk keperluan ibu selepas melahirkan bayi. Ia terdiri daripada keperluan berpantang dan keperluan ibu menyusu. Keduanya elemen yang amat penting dalam tempoh 40 hari selepas melahirkan bayi.
Proses berpantang terdiri daripada empat ini iaitu:
Herbal Bath
Herbal Compress
Body Wrap
Oil & Essential

Siapa Kami

Peneraju Produk Berpantang di Malaysia. Produk kami semula jadi dan mesra alam yang mendapat inspirasi dari rawatan tradisional Asia yang dilengkapi dengan ramuan dan pati alam tropika.
Stigma masyarakat tentang berpantang ini ialah proses yang leceh dan merumitkan. Sebab itu setsuri ini diwujudkan untuk membantu terutama kepada wanita- wanita yang pertama kali bergelar ibu bahawa berpantang ini tidaklah rumit dan terlalu leceh. Kami di setsuri masih mengekalkan elemen tradisional itu tetapi sudah dimodenkan mengikut kesesuaian wanita moden sekarang

Kenapa Anda Perlu Memilih Kami?

Dengan pengalaman yang kami ada, kami yakin setiap produk yang kami hasilkan bersesuaian dengan masa kini untuk kegunaan ibu berpantang.

8 Tahun

Kami sangat berpengalaman dalam setiap penghasilan produk Setsuri

Lulus KKM

Setiap penghasilan produk kami mendapat kelulusan dari badan berkanun seperti KKM

Kualiti

Di Setsuri, kualiti adalah benda penting dalam syarikat kami

Mampu Milik

Harga produk kami mampu milik dari segenap lapisan masyarakat

Setsuri adalah gabungan elemen tradisional dan modern. Ia menawarkan rangkaian lengkap untuk ibu dan juga si manja bermula ketika mengandung sehingga proses berpantang.

Hubungi Kami

Copyright @ 2021 Setsuri
Design By Bomstart Media
Perlukan bantuan?